Introductie Paul Michilsen van Pevor Verbouw

Even een korte introductie van mijzelf,

Ik ben begonnen als meubelmaker bij een interieurbedrijf, die in het duurdere segment werkzaam was.
Bij dit bedrijf maakten wij ontvangstbalie’s voor diverse kantoren, kozijnen van notenhout incl. deuren, de inrichting van Albert Heijn in Zaandam, diverse werkzaamheden in Holland Casino in Nijmegen, de ontvangstbalie’s en winkelbetimmering op Schiphol, wandbetimmering en het spuitwerk in Saoedi- Arabië.

Daarna ben ik bij een slaapkamerspeciaalzaak gaan werken, waarbij ik begon als winkelinrichter.
Als winkelinrichter moet u denken aan de volgende werkzaamheden: Het leggen van tapijt, het maken en opbouwen van wanden als slaapruimte in de toonzaal, het maken en plaatsen van de receptiebalie, het creëren van een voorraadkast voor kussens e.d., het plaatsen van alle meubels en alles wat met inrichten verder te maken heeft.
Het kwam ook voor dat we mee gingen op de vrachtauto om meubels bij de klanten te brengen en te monteren als we niet in een winkel aan het werk waren, wat natuurlijk heel leuk was om te doen.

Toen er een nieuwe functie in de werkplaats van het bedrijf ontstond, ben ik daar naartoe overgestapt en daar vermaakten wij voor de klanten alles wat met slaapkamers te maken had zoals:

  • Kasten afschuinen
  • Ledikanten inkorten
  • Nachtkastjes aanpassen
  • Commode’s overspuiten ivm lakschade

In de tijd dat ik daar werkte, heb ik een oud dijkhuisje gekocht, waar alles aan opgeknapt moest worden, van riool tot aan het dak.
Daar kon ik mijn liefde voor het klussen beginnen en heb het meeste zelf gedaan met hulp van anderen.
Het hele huis is kaal gestript en ben toen weer opnieuw begonnen met opbouwen.
U begrijpt dat een oud dijkhuisje scheef is en ik dus alles moest aanpassen om het recht en vlak te krijgen. De vloerbalken in de woonkamer liepen 17 cm scheef, die ik omhoog gebracht heb, waardoor de vloer nu weer waterpas is.
De keuken was een aanbouw waar het één en ander aan mankeerde. Dus ook die gesloopt en zelf een nieuwe aanbouw geplaatst met daarin een nieuwe keuken.
De bovenverdieping was verdeeld in drie ruimte’s, waarvan één als badkamer. Ook dat bleef niet zo bestaan, dus alles weg en één grote slaapkamer en één badkamer van gemaakt.

Toen het bedrijf overgenomen werd door een andere slaapkamerzaak, werd de service naar de klanten toe geschrapt in verband met de kosten. Door de bezuinigingen verdween ook onze werkplaats. Helaas mochten deze bezuinigingen ook niet meer helpen en is het bedrijf failliet gegaan.
Uiteindelijk ben ik hier 16 jaar werkzaam geweest.

Nu ben ik inmiddels al weer heel wat jaartjes als klusser bezig en heb de stap naar Pevor Verbouw gemaakt om al uw wensen tot uitvoering te kunnen brengen.
Bij Pevor Verbouw kunt u ook terecht als u een maatwerk kast wilt.

Heeft u een meubel dat opgeknapt moet worden? Ook dan bent u hier op het juiste adres.
Ook kleine klusjes schuw ik niet en doe het graag voor u, evenals kleine verhuizingen, denk aan een meubel halen of brengen in de regio Groot-Rotterdam.

Bij grotere kluswerkzaamheden heb ik de mogelijkheid om collega’s in te huren om samen met hen uw klus tot een goed einde te brengen.

Voor al uw vragen of wensen kunt u mij bereiken middels het contactformulier op de website.
Ik maak vrijblijvend een offerte voor u en geef advies wat voor uw situatie het beste is.

Vriendelijke groet,

Paul Michilsen